Výhody, prednosti, úspory

                                      CombiMaster® Plusrational%20logo%20a,%20platné%20od%2020


Výhody, prednosti, úspory           

1. RATIONAL je podnikom kuchárov. Už viac ako 35 rokov má k dispozícii najväčší vývojový tým na trhu, ktorý sa skladá z kuchárov, vedcov z oblasti výživy, fyzikov a inžinierov.

2. Patentovaný nový systém efektívneho zaparovania vždy hygienicky čerstvou parou pri každej príprave. Nový systém kontroly zabezpečuje, že para obteká okolo potraviny rovnomerne a jemne. Ani citlivé potraviny nie sú vysušené. Nové aktívne odvlhčenie varného priestoru zabezpečuje chrumkavosť a šťavnatosť.

3. Tri samostatné režimy – Para – Horúci vzduch – Kombinácia. Finishing® , 5 rýchlostí prúdenia vzduchu.

4. ClimaPlus® – aktívne riadenie klímy vo varnom priestore podľa potrieb vloženej potraviny. 

5. Finishing® – predstavuje dôsledné oddelenie výroby od výdaja, servírovania. Vďaka optimálnej klíme vo varnom priestore sú potraviny či už sú na tanieri, podnosoch, v nádobách doupravené, zohriaté na teplotu vhodnú na konzumáciu a servírovanie. Jedlá nie sú ohrievané či udržiavané v teple aby nevychladli napr. v udržiavacich skriniach, vitrínach, vodných kúpeliach. Takéto udržiavanie je len znižovanie kvality pripravovaného jedla. Finishing® to nie je udržiavanie teploty jedla. Servírujete bez satresu a je jedno či ide o á la carte alebo veľké podujatie. Zníženie nákladov za spotrebu energií.

6. Úspory pri nákupe čerstvého mäsa, hydiny, rýb o 10% pri zachovaní rovnakej porcie. 

7. Zníženie nákupu olejov a tukov až o 95%. S tým súvisia úspory spojené so skladovaním, odvozom a likvidáciou použitých tukov. Znížené nároky na vetranie, filtráciua a údržbu vzduchotechnických zariadení – nízky obsah mastnôt vo vypúšťanej pare do prostredia.

8. Zníženie spotreby energie v priemere až o 60%. Moderná regulačná technika.

9. Skrátenie pracovnej doby a to vďaka možnosti výroby vopred na plánované akcie, zvolený jedálny lístok.

10. Ďalšie zvýšenie bezpečnosti pri práci – výška najvyššieho zásuvu je 1,60m, zberná nádoba na kondenz na dvierkach, bezpečná teplota výplne dvier na dotyk, obsluha nemanipuluje s agresívnymi chemikáliami, žieravinami , odstredivé odlučovanie tuku.

11. O 28% zníženie potrebnej plochy na osadenie zariadenia.

12. Sériovo dodávané: ihla na meranie teploty v jadre pripravovaného produktu so 6 meracími bodmi, 50 programov až so 6 krokmii, nová regulačná technika – spotreba len takého množstva energie, ktoré je bezprostredne nutné na danú prípravu, 5 rýchlostí vzduchu, Cool Down funkcia, rozhranie USB.
Na objednávku – zabudovaná ručná sprcha s automatickým navíjaním

13. HACCP – každé zariadenie je sériovo dodávané s USB portom. Na USB kľúč je možné si stiahnuť protokol so 7 kritickými bodmi za posledných 10 dní. Každá príprava a jej priebeh je zaznamenaný a dokumentovaný. Cez USB vstup je možné nahrávať nové aktualizácie softvéru. V každom čase je zariadenie na poslednej dostupnej úrovni bez ohľadu na termín obstarania! Možnosť sťahovať servisné dáta, nahrávať a sťahovať celé programy príprav.

14. 2 roky RATIONAL záruka.

15. Zabezpečený je servis autorizovaným servisným partnerom s plnou podporou a overením od materskej firmy RATIONAL. Originálne náhradné diely.

16. Široké príslušenstvo ako sú plechy, nádoby, koše na fritovanie, dosky na prípravu pizze a grilovanie, rošty na pečenie jahniat, formy na mafinov, rošty na rebierka či pečené zemiaky v celku, termokryty, zavážacie vozíky a klietky, UltraVent a ďalšie a ďalšie.

17. Plynové aj elektrické modely majú rovnaké parametre. Rovnaký výrobný sortiment.

18. Všetky modely sú dostupné aj v špeciálnych vyhotoveniach – väznice, lode, mobilné-pojazdné (iba samostatne stojace) alebo podľa individuálnych požiadaviek zákazníka.

 


Úvod  |  O firme  | Služby  |  Produkty  |  Predajňa  |  Darma informuje  |  Kontakty